Castrol Motorolie

Castrol , dat wereldwijd aanwezig is, werd in 1899 opgericht door Charles Wakefield. Het was in 1906 dat Castrol zijn eerste auto-oliën op de markt bracht en sindsdien is het merk onmisbaar geworden in zijn vakgebied.

Castrol : een van de belangrijkste leiders op de markt voor motorisering

Het merk heeft fundamenteel conservatieve waarden. Met een dynamische geest Castrol autotoekomst met een ijzeren wil. Innovatief, het vlaggenschipmerk toont producten die gecertificeerd zijn als compatibel met de nieuwste mechanische ontwikkelingen! Van extreme kwaliteit, zijn motoroliën het onderwerp geweest van lange test- en ontwikkelingsfasen door de fabrikanten om optimale technologie en steeds meer impactvolle innovatie te garanderen. Het is met passie dat Castrol producten aanbiedt op het hoogtepunt van de grootste autocompetities, zoals veel motorteams, met name Suzuki .

Castrol Motor Oil: bewezen effectiviteit

Tegenwoordig biedt het merk een breed scala aan motorsmeermiddelen. Het houdt in het bijzonder rekening met de behoeften van elke bestuurder en biedt een zeer hoog beschermingsvermogen. Door te kiezen voor de doordachte formules en viscositeiten van het merk, blijft de mechanica van uw motor behouden voor een absolute levensduur. Een voorbeeld is de Castrol Edge-reeks, een synthetisch smeermiddel versterkt met Titanium Fst, waarmee uw motor geavanceerde voordelen geniet. De weerstand van de oliefilm wordt verdubbeld om wrijving te verminderen en de levendigheid van uw motor te maximaliseren.

De verschillende Castrol

Castrol past zich aan elk type voertuig aan. In de automobielcategorie (vintage, moderne of sportwagen) Castrol de volgende smeermiddelen aan:

  • Castrol Edge: voor optimale prestaties
  • Castrol Magnetic: voor motorbescherming vanaf het begin
  • Castrol Gtx: om de levensduur van uw motor te verlengen.

In de motor- en scooterbranche kun je kiezen voor een van de volgende twee assortimenten:

  • Castrol Power 1: voor acceleratievermogen
  • Castrol Act

Castrol , garantie voor een motor op topniveau en een feilloze werking!

Nieuw account registreren

Cookie toestemming