Shell motorolie

Met 70 jaar ervaring is Shell ontegensprekelijk de grootste leverancier van motoroliën ter wereld. Als Nederlandse en Britse oliemaatschappij vertegenwoordigt het een van de belangrijkste multinationale ondernemingen.

Internationale aanwezigheid en winnende partnerships

Dankzij een uitgekiende ethische en prestatiecode heeft Shell zich op wereldwijde schaal gevestigd, in meer dan 130 landen. Sinds de jaren 1920 heeft hij genoten van innovatieve samenwerkingen met de grootste namen in de autosport. Bovendien dragen de partnerschappen met Ferrari, Ducatti en zelfs Nascar bij aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit en formules van zijn motoroliën. Zo Shell aan de leiding!

Gezinsvoertuigen worden niet weggelaten

De kennis van extreme sporten zoals de Formule 1 heeft de producten in het Shell assortiment beïnvloed, het is zeker dat de smeermiddelen in uw auto dezelfde actieve reinigingsmiddelen zullen bevatten, wat zorgt voor een gelijkwaardige kwaliteit en efficiëntie! Bijvoorbeeld de Shell Helix Ultra range, een motorolie gemaakt van aardgas. Hetzelfde geldt voor uw motorfiets met het Shell Advance-assortiment.

Shell voor vrachtwagens en vrachtwagens

Shell biedt het Shell Rimula-assortiment smeermiddelen die speciaal zijn ontworpen voor vrachtwagens en vrachtwagens, waardoor minder vaak olie moet worden ververst. Zo blijft uw motor zelfs in de slechtste omstandigheden beschermd en dat is een echte plus voor de economie van uw bedrijf!

Nieuw account registreren

Cookie toestemming