BP motorolie

BP is een Brits olieraffinaderij- en handelsbedrijf dat werd opgericht in 1909. Het merk staat synoniem voor producten van hoge kwaliteit, vooral als het gaat om motorsmeermiddelen.

BP services

Het BP bedrijf biedt hoogwaardige smeermiddelen voor auto's, bedrijfsvoertuigen, maar ook voor bouw-, mijnbouw- en landbouwvoertuigen. Het BP Vanellus-assortiment is speciaal ontworpen voor commercieel transport, landbouw, bouw en mijnbouw. De BP Visco serie, 100% synthetisch, is geschikt voor benzine- of dieselauto's. Dit smeermiddel, dat profiteert van de nieuwe CleanGuard-technologie, helpt uw motor na verloop van tijd schoon te houden. Deze reeksen zijn aangepast aan elke vereiste industriële standaard en fabrikant.

BP : een veilige en blijvende waarde

Door innovatie, vooruitgang en prestaties te combineren, heeft BP ook een diep respect voor het milieu. Ford en BP , die al lange tijd samenwerken, streven samen naar technologische en ecologische oplossingen. Deze samenwerking resulteerde in de afwerking van Ford-voertuigen (Transit, Focus, Fiesta, Econetic, Mondeo en Fiesta Van). Deze modellen profiteerden inderdaad van BP Castrol smeermiddelen die zijn ontworpen op basis van hernieuwbare plantaardige oliën. Deze hebben het voordeel van een zeer lage viscositeit terwijl ze de CO2-uitstoot beperken door het brandstofverbruik te verminderen. Deze compound positioneert BP als een veelbelovend merk vanuit milieuoogpunt!

Nieuw account registreren