Mobil 1 motorolie

Het Amerikaanse merk Mobil 1 werd Mobil gelanceerd. Het wordt zeer gerespecteerd in de smeermiddelenindustrie voor automotoren en blijft de best verkochte ter wereld.

Wanneer bekendheid rijmt met kwaliteit

Mobil 1 wordt aanbevolen door veel autofabrikanten en is de elite in zijn categorie! Heeft deelgenomen aan het partnerschap tussen Exxon Mobil en de Formule 1, met name binnen het McLaren team, Mobil 1 is een merk van keuze. Door geavanceerde bescherming te bieden aan alle soorten motoren, is het merk de wereldleider geworden in 100% synthetische oliën.

Hoe maakt Mobil 1 olie het verschil?

Al bijna 40 jaar heeft Mobil zijn motoroliën voortdurend verbeterd om de uitdaging aan te gaan om prestaties en innovatie te combineren. De oliën zorgen voor een uitstekende smering, zelfs bij een koude start. Zo wordt het risico op slijtage van cilinder en zuigerveren aanzienlijk verminderd. Zijn smeermiddelen worden met name aanbevolen voor leidingen die de motoren zwaar belasten (frequent starten en stoppen, bijvoorbeeld in de bebouwde kom).

Welke olie kiezen?

Uitgerust met reinigende actieve ingrediënten, hebben Mobil 1-oliën tot doel de ophoping van afzettingen te beperken en motoren schoon en beschermd te houden tegen slijtage, met name dankzij de SuperSyn-technologie. Uw keuze wordt gemaakt op basis van het merk van uw voertuig, nieuw of oud. Evenzo past het zeer gevarieerde aanbod van uitsluitend synthetische oliën zich aan uw diesel- of benzineauto aan. Door het beste in geavanceerde technologie te combineren, is het credo van het merk om uw motor zo lang mogelijk schoon te houden!

Nieuw account registreren

Cookie toestemming