Eni Blasia 220 Versnellingsbakolie

Versnellingsbakolie Eni Blasia 220

€ 126,05
Inclusief belasting

Eni Blasia 220 is een olie ontworpen voor gesloten, gesmeerde industriële tandwielen.

conditionering: 20 L container
Aantal stuks

Combinaties Voeg toe aan winkelmandje prijs
Versnellingsbakolie Eni Blasia 220

20 L container

Ref : 270350

EAN13 : 18423178027614

op maat

20 L container

Ref : 270350

EAN13 : 18423178027614

op maat

€ 126,05 incl. BTW

€ 104,17 excl. BTW

Versnellingsbakolie Eni Blasia 220

180 kg vat

Ref : 270311

EAN13 : 18423178022299

op maat

180 kg vat

Ref : 270311

EAN13 : 18423178022299

op maat

€ 991,20 incl. BTW

€ 819,17 excl. BTW

Beschrijving

Eni Blasia 220 is een olie ontworpen voor gesloten, gesmeerde industriële tandwielen. Deze olie met EP-eigenschappen is geschikt voor de aanwezigheid van belastingen, hoge temperaturen en snelheden en glijdende wrijving, ook voor zware componenten zoals koppelingen, laagtoeren glijlagers, transmissieschroeven en in smeersystemen door olienevel. Het smeermiddel heeft anti-slijtage eigenschappen met een additief systeem dat de gesmeerde onderdelen beschermt tijdens het gebruik, anti-oxidant om hoge temperaturen te weerstaan (maximaal 100°C) en niet-corrosief zonder verbindingen, afdichtingen en pakkingen aan te tasten metalen zoals koper, staal, brons en gietijzer. Het systeem is beschermd tegen het per ongeluk binnendringen van water dankzij een extern demulgerend vermogen.

SPECIFICATIES:

Muller Weingarten DT 55 005 CLP, Danieli Standard n.0.000.001-Rev.15, Fives Cincinnati P-74 niveau, AIST No.224, ISO 12925-1 CKD, DIN 51517-3 CLP, ANSI/AGMA 9005-E02, David Brown S1.53 101 niveau

Productdetails

Data papier

Mark
Eni
Fabrikant standaard
ISO 12925-1 Type CKD, ANSI/AGMA 9005-E02, DIN 51517-3 (CLP), AIST 224 (us staal), Vijven Cincinnati P74, David Brown S1.53 101 niveau, Muller Weingarten DT 55 005 CLP, Danieli Standaard n.0.000.001 - Rev.15
Type olie
mineraal
Voertuigtype:
Industrie

Beoordelingen

Bijlagen

Downloaden

Nieuw account registreren

Cookie toestemming