• Pakket
  • Pakket

Pack Versnellingsbakolie Motul Gear Competition 75W140 + Additief Mecacyl HY

€ 117,98
Inclusief belasting

Pack Versnellingsbakolie Motul Gear Competition 75W140 1Lx5 + Additief Mecacyl HY 100ML

Dit pakket bevat:

Aantal stuks

Op voorraad

Beschrijving

❱ MOTUL GEAR COMPETITION 75W140

Motul Gear Competition 75W140 is een 100% synthetisch smeermiddel voor extreme druk dat speciaal is ontwikkeld voor wedstrijdvoertuigen in rally's, circuits of raids. Door zijn eigenschappen en voordelen is het geschikt voor alle hypoïde assen met beperkte slip, versnellingsbakken met geïntegreerde beperkte slip-as, mechanische transmissies, gesynchroniseerde of niet-gesynchroniseerde versnellingsbakken en tussenbakken die met schokken werken. Het hoge smeervermogen helpt om wrijving effectief te verminderen. Aanbevolen voor ultieme bescherming tegen slijtage, Motul Gear Competition 75W140 olie garandeert een betere weerstand tegen hoge temperaturen en na verloop van tijd. Het is een 100% synthetisch "extreme pressure" smeermiddel ter bescherming tegen slijtage, voor een betere weerstand bij hoge temperaturen en na verloop van tijd. Het bevat een wrijvingsmodificator voor een geruisloze, klappervrije werking van assen met beperkte slip. Met zijn onafbreekbare oliefilm, zelfs in de meest extreme omstandigheden, blijft het in klasse 140 na de KRL 20-uurs schuiftest vereist door de SAE J306-norm van juli 1998. Grade 140 garandeert wanneer het heet is de weerstand van de oliefilm. zware lasten en/of hoge temperaturen en om het bedrijfsgeluid te verminderen.
Grote vloeibaarheid bij lage temperatuur, waardoor schakelen in koude toestand zeer eenvoudig is. Motul Gear Competition 75W140 Versnellingsbak- en asolie is compatibel met alle soorten afdichtingen en materialen die in versnellingsbakken worden gebruikt, het is anti-corrosie en anti-schuim.

SPECIFICATIES: API GL5, MUGEN 24H du Mans, GT Japan HEWLAND en X-TRAC boxen.

❱MECACYL HY

Mecacyl HY is een smeermiddel voor mechanische of sequentiële versnellingsbakken en assen (klassiek, type limited-slip koppeling, as van het torsentype, enz.), bekken, ketting, lagers, basis, enz. Het zorgt voor winst in betrouwbaarheid en flexibiliteit . Mécacyl HY is een anti-slijtage, anti-oxidant smeermiddel dat het schakelen verbetert en een stillere werking garandeert, enz.

GEBRUIKSAANWIJZING: Voeg een aandeel van 3% van de olieachtige vloeistof toe aan elk hydraulisch systeem, as (voor en achter) en voertuig met stuurbekrachtiging. Voeg een aandeel van 5% van de olieachtige vloeistof toe aan de versnellingsbak. Na reiniging direct op de wrijvingsgebieden (kogellagers) aanbrengen, een paar minuten laten inwerken en vervolgens het mechanisme onmiddellijk draaien om het wrijving te geven en zo een betere positionering te krijgen.

Productdetails

Data papier

Mark
Motul, Mecacyl
Viscositeits index
75W140
Fabrikant standaard
API GL-5
Type olie
synthetisch
Voertuigtype:
Auto
Maker
Motul

Beoordelingen

Nieuw account registreren

Cookie toestemming