Lijst met producten per merk Mecacyl

Ons bedrijf is meer dan 30 jaar geleden opgericht. Het is gevestigd in Cestas, in de buurt van Bordeaux in de Gironde. Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn onze activiteiten gericht geweest op de productie en marketing van producten die het resultaat zijn van patenten die zijn ingediend door onze manager, Roland Persyn.

Ons bedrijf is meer dan 30 jaar geleden opgericht. Het is gevestigd in Cestas, in de buurt van Bordeaux in de Gironde. Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn onze activiteiten gericht geweest op de productie en marketing van producten die het resultaat zijn van patenten die zijn ingediend door onze directeur, Roland Persyn.

In 1999 specialiseerden we ons in geavanceerde smering. Tegenwoordig zijn Mécacyl-hypersmeermiddelen, die we produceren en op de markt brengen en waarvan we de ontwikkelingen volgen, onze vlaggenschipproducten geworden. En door de jaren heen heeft ons bedrijf de erkenning van zijn collega's verworven.

Ons productieteam werkt op onze Cestas-site. Ons verkoopteam reist door heel Frankrijk. Onze technici en verkopers staan tot uw beschikking om u in volledige transparantie persoonlijk advies te geven. Wij stellen al onze expertise tot uw beschikking om u te helpen het beste resultaat te behalen.

De rol van een smeermiddel is om de duurzaamheid van mechanische componenten te verlengen. Die van de additieven, of in ieder geval van sommige daarvan, is om de kracht van viscositeit en houdkracht van het smeermiddel te versterken. Het gebruik van additieven verandert echter ook de eigenschappen van smeermiddelen.

Mécacyl®, als hypersmeermiddel, is in staat om mechanica te smeren en de werking van onderdelen te vergemakkelijken, terwijl hun duurzaamheid en prestaties worden verhoogd. Dit alles zonder het smeermiddel te veranderen.

De anorganische eigenschappen van Mécacyl® stellen het in staat om prestaties te bereiken op het gebied van slijtvastheid, glijden, vermindering van vervuiling en vermindering van verbruik die tot nu toe ongeëvenaard zijn.

Er zijn 28 producten.

1 - 28 van 28 item(s) weergeven

Nieuw account registreren