Lijst met producten per merk Mazda

Deze serie is getest op Mazda voertuigen en voldoet daarmee aan alle kwaliteits- en garantie-eisen.

Elk Mazda voertuig heeft verschillende smeerbehoeften, afhankelijk van het model, de motor en het olieverversingsinterval.

Om een optimaal brandstofverbruik en betere motorprestaties te garanderen, hebben onze ingenieurs een nieuwe reeks originele Mazda oliën ontwikkeld.

Deze serie is getest op Mazda voertuigen en voldoet daarmee aan alle kwaliteits- en garantie-eisen.

Mazda Genuine Oils zijn brandstofbesparende smeermiddelen.
Ze besparen energie en helpen zo het brandstofverbruik te verminderen. Neem wat conventionele motoroliën: in de stadscyclus of bij het starten verbruikt het voertuig ongeveer 40% van de energie door motorwrijving. Brandstofbesparende smeermiddelen bevatten additieven die speciaal zijn ontworpen om de wrijving te verminderen die energieverlies en motorslijtage veroorzaakt. Met een brandstofbesparend smeermiddel heeft de motor minder energie nodig om te starten en verbruikt daardoor minder brandstof, terwijl de CO2-uitstoot wordt verminderd en langer efficiënt blijft.

Of u nu de olie ververst of gewoon bijvult, Mazda Original Oil ligt voor de hand. Uw dealer of reparateur Mazda zal de originele olie aanbevelen die Mazda beste is voor uw auto en uw gebruikte olie voor u en uw blikje recyclen. Bewaar een liter originele Mazda olie in uw auto en vul deze zo nodig zelf bij.

Actieve filters

Nieuw account registreren

Cookie toestemming